bittemii.blogg.se

Hej! Mitt namn Britt-Mari, är en 28 årig tjej boende i Umeå. Här kommer ni att få följa mig på min livsstilsförändringsresa. Min väg tillbaka från en utmattning, min diabetes, vardag och resan med de vitamintillskott jag äter.

Visst ja, jag hade en blogg

Ja nu är det två månader sedan jag har skrivit något och ja vad kan jag säga. Ingen annan ursäkt än att jag har varit lat, det har varit en sommar som gått i en rasandes fart, fast den startade med att jag blev besviken och trodde att denna sommar skulle bli väldigt lång och tråkig.
Men så blev det inte som tur var. I början av sommaren var jag kattvakt till kära Mirabell, då mate var upp över och jobbade. Blev även en midsommar tripp till min morbror med mamma. De är alltid lika kul att åka till morbror, han bor enligt mig i Bullerbyn. Världens finaste lilla by med jätte trevliga människor. Jag slappnar verkligen av när jag är och hälsar på honom,, då har jag semester på riktigt. Så midsommar var super trevligt med grillning och surr.
Så bar det av hem till Mirabell igen och i Umeå var det så trevlig att det var lokalbuss strejk. Har inte cyklat så mycket på flera år som jag gjorde under tiden då det var strejk. Fick till och med träningsvärk så in i bomben, jag hade visst glömt bort vissa muskler nu under tiden jag har haft problem md min rygg och ben, men de fick träning under strejken kan jag lova.
När Erica kom hem igen så passade jag på att umgås med henne innan det var dags att ämna Umeå för att åka och hälsa på hemma i Åsele. För då vankades det Åselemarknad också och så klart umgicks jag med familjen när jag var hemma. Saknar dem mycket då jag inte träffar dem så ofta, speciellt mosters små gullungar, fast nu r det inte så små längre. Det påpekar de för mig då jag säger moster små gullungar, vi är inte små längre brukar de säga. Det går så fort att de växer så usch ibland skulle man vilja spola tillbaka tiden bara för en stund. Så jag umgicks med dem och busade på för fullt.
Till markanden så kom Erica och vi hade en super trevlig markanad med många skratt än fast vädret inte var så perfekt kan jag lova. Efter marknad och besök hos familjen, så tog jag mitt pick och pack och åkt till  Umeå igen. Då jag kom hem då var de bara att tvätta och packa om. För jag kom hem på torsdagen och på söndags kvällen så åkte jag och mamma till Stockholm. Dels för att bara ha semester men även träffa släkt nere i Stockholm. En faster till mamma, en kusin till mamma och tremänningar till mig. Åh så trevligt det var, veckan i Stockholm som jag ska skriva mer om senare bara flög förbi. Vips så var det fredags kväll och vi skulle ta tåget upp till Norrland och Umeå igen. Vart tar tiden vägen egentligen, den bara rusar förbi och det går bara snabbare och snabbare tycker jag. Jag minns när jag var liten och sa till min mormor att jag tyckte tiden gick för sakta. Så sa min mormor till mig vänta bara tills du blir äldre då tycker du tiden bara går fortare och fortare, och när du är i min ålder så springer bara tiden bara förbi. Idag när jag tänker tillbaka på det så känner jag åh vad min mormor hade rätt. Tiden går verkligen bara fortare och fortare ju äldre man blir.
Sedan då jag kom hem så har jag haft lite olika möten och så har jag haft den turen att jag har fått vara hundvakt till underbara Rufus. Ska även skriva mer om det snare. Men detta är lite av min sommar och nu ska jag skriva komma ihåg till mig själv så jag kommer ihåg att skriva. Men blir lättare nu när man kommer in i rutinerna när vardagen är tillbaka. Så det kommer snart mer.